سربازان یهودی هیتلر

سربازان یهودی هیتلر

 با وجود گذشت بیش از 6 دهه از پایان جنگ جهانی دوم و در حالی که حتی فهرست اسامی کشورهایی که در صف متحدین یا متفقین این جنگ قرار داشتند نیز آهسته آهسته از حافظه بشر معاصر در  حال پاک شدن است، هنوز پاره‌ای از ابهامات مربوط به این دوره که بواسطه تلاش گسترده صهیونیسم بین‌الملل رنگ واقعیت به خود گرفته‌اند، مهمترین دغدغه بسیاری از تاریخدانان و محققان عصر حاضر به شمار می‌روند. ادعای تلاش برنامه‌ریزی شده آلمان نازی برای پاکسازی یهودیان در طول جنگ جهانی دوم و وجود اتاقهای گاز و کوره‌های آدم سوزی برای تحقق این هدف و تعداد واقعی قربانیان یهودی این جنگ از جمله مسائل مبهمی است که رفته رفته با تلاشهای علمی و مستند تاریخدانان از اعتبار حقیقی آنان کاسته می‌شود. طی سالهای اخیر، تلاش گسترده تجدید نظر طلبان در قالب کشف و ارائه ادله علمی و مستندات تاریخی، دعاوی اصلی مدعیان هولوکاست مبنی بر وجود برنامه‌ای هدفمند در ذهن رهبران نازی برای کشتار یهودیان، استفاده از اتاقهای گاز و کوره‌های آدم‌سوزی برای تحقق این برنامه و نیز کشته شدن6 میلیون یهودی در طول جنگ جهانی دوم را با چالش های جدی تری مواجه ساخته است. در این میان، برخی دیگر از محققان نیز علی‌رغم حمایت از این دعاوی، در لابلای مطالعات تاریخی خود پیرامون ابعاد مختلف هولوکاست، به شواهد جدیدی دست یافته اند که خواسته یا ناخواسته، پذیرش ادعای هولوکاست را برای تجدیدنظرطلبان مشکل‌تر می‌سازد. به عنوان مثال، برایان

ــــــــــــــــــــــــــ

1- Bryan Mark Rigg. Hitler’s Jewish Soldiers: The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Decent in the German Military. Kansas University Press. 2002. P:433.

2- مترجم و محقق مؤسسه تحقیقات و پژوهشهای سیاسی- علمی ندا

مارک ریگ در کتاب خود تحت عنوان «سربازان یهودی هیتلر: روایت ناگفته‌ای از قوانین نژادپرستانه نازی و سربازان یهودی تبار ارتش آلمان» به ارائه شواهدی بی‌نظیر از حضور یهودیان در ارتش آلمان نازی می‌پردازد؛ شواهدی که به گفته وی، حاصل تلاش 9 ساله وی برای آشکار ساختن زوایای پنهان هولوکاست است. با توجه به اهمیت مستندات ارائه شده در این کتاب که قرائت جدیدی از نحوه تعامل آلمان نازی با یهودیان در دوران هیتلر را از زبان یک مدعی هولوکاست بازگو می‌کند، موضوع نوشتار حاضر به معرفی نویسنده این کتاب، مباحث اصلی مطرح شده در آن، بیان واکنش ها و بررسی موارد تناقض آن با قرائت رسمی هولوکاست اختصاص یافته است.

 


 

 

سربازان یهودی هیتلر1

 

مهدی حاجت‌پور2

                                                         

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از 6 دهه از پایان جنگ جهانی دوم و در حالی که حتی فهرست اسامی کشورهایی که در صف متحدین یا متفقین این جنگ قرار داشتند نیز آهسته آهسته از حافظه بشر معاصر در  حال پاک شدن است، هنوز پاره‌ای از ابهامات مربوط به این دوره که بواسطه تلاش گسترده صهیونیسم بین‌الملل رنگ واقعیت به خود گرفته‌اند، مهمترین دغدغه بسیاری از تاریخدانان و محققان عصر حاضر به شمار می‌روند. ادعای تلاش برنامه‌ریزی شده آلمان نازی برای پاکسازی یهودیان در طول جنگ جهانی دوم و وجود اتاقهای گاز و کوره‌های آدم سوزی برای تحقق این هدف و تعداد واقعی قربانیان یهودی این جنگ از جمله مسائل مبهمی است که رفته رفته با تلاشهای علمی و مستند تاریخدانان از اعتبار حقیقی آنان کاسته می‌شود. طی سالهای اخیر، تلاش گسترده تجدید نظر طلبان در قالب کشف و ارائه ادله علمی و مستندات تاریخی، دعاوی اصلی مدعیان هولوکاست مبنی بر وجود برنامه‌ای هدفمند در ذهن رهبران نازی برای کشتار یهودیان، استفاده از اتاقهای گاز و کوره‌های آدم‌سوزی برای تحقق این برنامه و نیز کشته شدن6 میلیون یهودی در طول جنگ جهانی دوم را با چالش های جدی تری مواجه ساخته است. در این میان، برخی دیگر از محققان نیز علی‌رغم حمایت از این دعاوی، در لابلای مطالعات تاریخی خود پیرامون ابعاد مختلف هولوکاست، به شواهد جدیدی دست یافته اند که خواسته یا ناخواسته، پذیرش ادعای هولوکاست را برای تجدیدنظرطلبان مشکل‌تر می‌سازد. به عنوان مثال، برایان

ــــــــــــــــــــــــــ

1- Bryan Mark Rigg. Hitler’s Jewish Soldiers: The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Decent in the German Military. Kansas University Press. 2002. P:433.

2- مترجم و محقق مؤسسه تحقیقات و پژوهشهای سیاسی- علمی ندا

مارک ریگ در کتاب خود تحت عنوان «سربازان یهودی هیتلر: روایت ناگفته‌ای از قوانین نژادپرستانه نازی و سربازان یهودی تبار ارتش آلمان» به ارائه شواهدی بی‌نظیر از حضور یهودیان در ارتش آلمان نازی می‌پردازد؛ شواهدی که به گفته وی، حاصل تلاش 9 ساله وی برای آشکار ساختن زوایای پنهان هولوکاست است. با توجه به اهمیت مستندات ارائه شده در این کتاب که قرائت جدیدی از نحوه تعامل آلمان نازی با یهودیان در دوران هیتلر را از زبان یک مدعی هولوکاست بازگو می‌کند، موضوع نوشتار حاضر به معرفی نویسنده این کتاب، مباحث اصلی مطرح شده در آن، بیان واکنش ها و بررسی موارد تناقض آن با قرائت رسمی هولوکاست اختصاص یافته است.

 

الف) زندگینامه نویسنده:

برایان مارک ریگ، 37 ساله، متولد سال1971 در شهر دالاس در ایالت تگزاس آمریکاست. وی در سال 1996 در رشته تاریخ از دانشگاه «ییل» آمریکا فارغ التحصیل شد و با استفاده از بورس تحصیلی این دانشگاه برای ادامه تحصیلات به دانشگاه کمبریج رفت. وی در طول دوران اقامت در انگلیس به تحقیقات گسترده‌ای در مورد هولوکاست پرداخت و برای گفت و گوی مستقیم با سربازان آلمانی ارتش هیتلر سفرهای متعددی به این کشور انجام داد. ریگ در سال 1997 موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس از دانشگاه کمبریج شد و در سال 2002 پس از انتشار یافته های تحقیقاتی خود در قالب کتاب «سربازان یهودی هیتلر» و دریافت مدرک دکترا از این دانشگاه به آمریکا بازگشت. وی پیش از شروع تحصیلات دانشگاهی خود، علاوه بر انجام خدمت نظامی در نیروی دریایی آمریکا، مدتی نیز به عنوان نیروی داوطلب در خدمت ارتش اسراییل بود. برایان مارک ریگ هم اینک به عنوان استاد تاریخ در دانشکده نظامی آمریکا مشغول فعالیت است.(1)

 

ب) زمینه‌های تحقیق در مورد هولوکاست:

علاقه برایان مارک ریگ به تحقیق در مورد هولوکاست به دوران پیش از دانشگاه یعنی زمانی که وی به طور اتفاقی نشانه هایی از هویت یهودی را در شجره نامه خانوادگی خود مشاهده می‌کند، باز می‌گردد و همین مسئله باعث می‌شود که او رشته تاریخ را برای تحصیلات دانشگاهی خود انتخاب کند.(2)

ریگ در اولین سال حضور خود در دانشگاه به طور گسترده به مطالعه تاریخ جنگ جهانی دوم و بررسی ادعای یهودیان در مورد سیاستهای تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه آلمان نازی می‌پردازد تا اینکه در همان سال یعنی در سال 1992، سفر کوتاه مدت او به آلمان با حادثه‌ای همراه می‌شود که آنچه وی تا آن زمان در مورد کینه تاریخی نازیسم علیه یهودیان و اعمال سیاستهای نژادپرستانه علیه آنان در طول جنگ جهانی دوم شنیده بود را با پرسش مواجه می‌کند. وی در مقدمه کتاب خود در این باره می‌نویسد: «وقتی در سال 1992 به مقتضای رشته مطالعاتی خود برای یادگیری زبان آلمانی به برلین رفته بودم، به توصیه یکی از معلمانم برای تقویت زبان خود به تماشای فیلمی رفتم که داستان یک یهودی که توانسته بود با کتمان هویت خود به عضویت ارتش آلمان نازی در آید را به تصویر می‌کشید. در سالن سینما مرد سالخورده اما باوقاری کنارم نشسته بود که با ترجمه فیلم در فهم دیالوگ‌ها به من کمک می‌کرد. وقتی که در پایان فیلم نظر او را در مورد فیلم جویا شدم، به من پاسخ داد که داستان زندگی او نیز بی شباهت به سرگذشت قهرمان فیلم مورد نظر نیست و وقتی که کنجکاوی مرا دید، خاطرات خود از زمان جنگ جهانی دوم را برایم بازگو کرد. از صحبت های او متوجه شدم که او یک نیمه یهودی است و در سال 1941 وارد ارتش آلمان نازی شده است و سپس 3 سال در جبهه روسیه با روسها جنگیده است. در آنجا بود که از خودم پرسیدم چگونه یک یهودی که به لحاظ تاریخی قربانی نازیسم محسوب می‌شود، در طول جنگ جهانی دوم در جبهه متحدین قرار داشته است؟» (3)

طرح این پرسش تا آنجا ذهن ریگ را به خود مشغول می‌کند که وی را به تلاشی 9ساله برای جمع‌آوری مستندات جنگ جهانی دوم وا می‌دارد. از این رو، وی پس از مراجعت به آمریکا تحقیقات ابتدایی خود در مورد حضور و نقش یهودیان در ارتش آلمان را آغاز و با استفاده از مرخصی تحصیلی به منظور یافتن موارد مشابه از عضویت یهودیان در ارتش هیتلر، با یک کامپیوتر کیفی، یک دستگاه پرینتر و یک دوربین فیلمبرداری کوچک به مدت یک سال رهسپار آلمان می‌شود. ریگ در ابتدای حضور خود در آلمان با توفیق چندانی رو‌به‌رو نمی‌شود اما سپس حجم داده‌های حاصل از مصاحبه‌ها با سربازان یهودی و نیمه یهودی ارتش آلمان نازی و نزدیکان آنها تا حدی گسترش می‌یابد که وی پس از اتمام دوره کارشناسی خود در دانشگاه ییل آمریکا، در دوره کارشناسی ارشد و دکتری نیز مجبور به ادامه تحقیقات در مورد کهنه سربازان یهودی جنگ جهانی دوم می‌شود. وی برای شناسایی این سربازان، پی بردن به جایگاه نظامی آنان در ارتش آلمان و گفت‌وگو با دوستان و نزدیکان آنها به سوئد، کانادا، اسرائیل و ترکیه نیز سفر می‌کند تا اینکه سرانجام در سال 2002 پس از جمع آوری بیش از 30 هزار صفحه اسناد تاریخی از جنگ جهانی دوم، 3هـزار قطـعه عکس مستند از حضور نظامی یهودیان و نیمه یهودیان در ارتش نازی و بیش از 500 ساعت مصاحبه ضبط شده، حاصل مطالعات 9 ساله خود را در قالب کتاب سربازان یهودی هیتلر به چاپ می‌رساند.(4)

 

ج) معرفی کتاب:

اساس کتاب سربازان یهودی هیتلر بر پایه قانون طبقه بندی شهروندان آلمانی در سال 1935 به آریایی ها، یهودیان و میشلینگ ها استوار است. به موجب این قانون که از آن تحت عنوان قانون نورمبرگ نیز نامبرده می‌شود، اصطلاح میشلینگ در زمان آلمان نازی به شهروندانی اطلاق می‌شد که از مجموع 4 جد پدری و مادری آنها تنها 2 مورد از آنها یهودی بودند. از این‌رو، اصطلاح نیمه یهودی نیز در مورد آنان به کار می‌رفت.(5) ریگ در کتاب خود مدعی می‌شود که طبق تحقیقات بعمل آمده توسط وی، تعداد قابل ملاحظه‌ای (حدود 150 هزار نفر) از افراد ارتش آلمان در جنگ جهانی دوم براساس تقسیم‌بندی قانون نورمبرگ در زمره یهودیان یا میشلینگ ها قرار می‌گرفتند که بسیاری از آنها با امضای شخص هیتلر به بالاترین درجات نظامی نیز ارتقاء یافته‌اند.(6)

کتاب سربازان یهودی هیتلر دارای 9فصل جداگانه است که در هر یک به فراخور موضوع، تصاویر و اسناد ارزنده‌ای از حضور یهودیان در ارتش نازی گنجانده شده است. فصل اول کتاب تحت عنوان «یهودی به چه کسی اطلاق می‌شود؟» به بیان اختلاف نظرهای موجود میان مراجع یهودی در مورد شرائط لازم برای یهودی نامیدن یک فرد و اینکه چگونه یهودی بودن یک فرد از سوی برخی مراجع دینی در اسرائیل مورد تأیید و از سوی برخی دیگر مورد تردید قرار می‌گیرد، اختصاص یافته است. در فصل دوم کتاب تحت عنوان «اصطلاح میشلینگ به چه کسی اطلاق می‌شود؟»، نویسنده به بیان تاریخچه استفاده از واژه میشلینگ در مورد نیمه یهودیان و سابقه ورود آنان به ارتش هیتلر می‌پردازد. در فصل سوم و چهارم، ادغام یهودیان در جامعه آلمان در دهه 30 و 40 میلادی، ورود آنان به شاخه‌های مختلف ارتش و تصویب قانون نورمبرگ مورد بررسی قرار می‌گیرد. در فصل پنجم و ششم نیز نویسنده با تکیه بر اسناد تاریخی، سیاست آلمان نازی در قبال یهودیان و میشلینگ ها را مورد بررسی قرار می‌دهد. در فصل هفتم و هشتم، ریگ با ارائه شواهدی از حضور پر رنگ یهودیان در مناصب مختلف ارتش نازی، انعطاف پذیری هیتلر در برابر یهودیان در سالهای منتهی به جنگ جهانی دوم را به تصویر می‌کشد و در نهایت در فصل نهم، از طریق انجام مصاحبه‌های طولانی مدت با سربازان یهودی و نیمه یهودی ارتش نازی، سعی در پاسخگویی به این پرسش اساسی دارد که آیا یهودیان و میشلینگ ها در حین خدمت در ارتش آلمان نازی، از حدوث واقعه‌ای به نام هولوکاست یا به عبارتی کشتار سیستماتیک یهودیان توسط ارتش نازی با خبر بوده‌اند یا خیر؟ (7)

ریگ در لابلای فصول مختلف کتاب با تکیه بر اطلاعات دست اول و مستندی که به گفته وی بسیاری از آنها پیش از انتشار این کتاب توسط هیچ منبع یا از طریق هیچ مرجعی گردآوری و منتشر نشده‌اند، نشان می‌دهد که حدود 150 هزار یهودی تبار همزمان با جنگ جهانی دوم در ارتش نازی خدمت می‌کرده‌اند و صدها نفر از کسانی که به آنها اصطلاح «کاملاً یهودی» اطلاق می‌شود با آگاهی هیتلر و با تأیید او در بخشهای مختلف ارتش مشغول  فعالیت بوده‌اند. وی در این کتاب با بررسی اسناد و تصاویر بدست آمده از کهنه سربازان یهودی جنگ جهانی دوم و مصاحبه رو در رو با بیش از 400 تن از آنان به یهودی بودن حداقل 1200 نفر از درجه داران عالی رتبه ارتش هیتلر از جمله 17 ژنرال پی برده است که به گفته وی مطابق تقسیمات نظامی آن زمان، این افراد، فرماندهی بیش از 100 هزار نفر از سربازان ارتش نازی را برعهده داشته‌ا‌ند.(8)

تحقیقات ریگ همچنین نشان می‌دهد که از میان نظامیان آلمانی که عالی ترین نشان دولتی آلمان یعنی صلیب شوالیه را در زمان حاکمیت حزب ناسیونال سوسیالیست آلمان دریافت داشته‌اند، حداقل 20 نفر آنها به طور قطع یهودی بوده و حتی برخی از آنان در زمان جنگ و در ارتش آلمان نازی به طور علنی مناسک دینی خود را به جا می‌آورده‌اند.(9)

 

د) مواضع منتقدین:

کتاب سربازان یهودی هیتلر از یک سو به دلیل پیشدستی نویسندة آن در اعلان مواضع حمایت‌آمیز خود نسبت به هولوکاست و از سوی دیگر، به دلیل ماهیت مستند و انکارناپذیر آن، با واکنش تند و یکپارچه اسراییل و سازمانهای صهیونیستی مواجه نشد و آنگونه که از تأثیر روانی عنوان کتاب بر ذهن مخاطب قابل پیش‌بینی بود، انتقاد کوبندة مدعیان هولوکاست را به دنبال نداشت.

در واقع، سندیت مطالب ارائه شده در این کتاب به حدی بود که امکان تکذیب آن از سوی هیچ فرد یا سازمانی وجود نداشت. از این رو، رژیم‌صهیونیستی با توجه به پیش‌فرض وقوع هولوکاست در این کتاب با تبدیل آن به یک فیلم مستند درصدد فرصت‌سازی از آن برای اثبات هولوکاست و توجیه علت حضور یهودیان در ارتش نازی برآمد.

در این فیلم که توسط یک اسراییلی آمریکایی‌الاصل به نام «لری پرایس»1  کارگردانی شد، با 5 تن از کهنه سربازان یهودی جنگ جهانی دوم که هویت آنان در کتاب سربازان یهودی هیتلر مورد اشاره قرار گرفته است، مصاحبه‌ای انجام می‌گیرد که در آن، مصاحبه‌شوندگان ادعا می‌کنند که بنابر دلایلی مجبور به خدمت در ارتش نازی بوده‌اند اما در این فیلم که در تاریخ 24 آوریل 2006 به مناسبت روز هولوکاست از شبکه یک تلویزیون اسراییل پخش شد، از دلیل خاصی که حضور یهودیان در ارتش آلمان نازی را برای بیننده توجیه کند، نام برده نمی‌شود.(10)

______________

1- Larry Price

افزون بر این، روزنامه‌های رژیم‌صهیونیستی نیز پس از انتشار کتاب سربازان یهودی هیتلر با چاپ مقالاتی به توجیه حضور یهودیان در ارتش نازی پرداختند. روزنامة جروزالیم‌پست چاپ تل‌آویو استدلال خود از محتوای کتاب برایان مارک ریگ را این گونه بیان می‌کند: «یهودیان در طول جنگ جهانی دوم با آگاهی از تلاش برنامه‌ریزی شدة حزب ناسیونال سوسیالیست آلمان در جهت پاکسازی نژادی اروپا برای نجات خود و خانوادة خود مجبور به کتمان هویت خود و نفوذ در ارتش آلمان بوده‌اند و حتی بسیاری از آنها بعدها از ارتش اخراج و قربانی توطئه نازیسم شده‌‌اند. ضمن آنکه برخی از آنان نیز میشلینگ بوده‌اند که طبق شریعت تورات، یهودی کامل محسوب نمی‌شوند." (11) این روزنامه همچنین در بخش دیگری از مطلب خود ادعا می‌کند که شاید ملی‌گرایی یهودیان آلمان باعث ورود آنان به ارتش نازی شده باشد.(12)

روزنامة اسراییلی هاآرتص نیز پس از انتشار این کتاب در مقاله‌ای ناآگاهی نازی‌ها از هویت یهودی سربازان خود را مورد تأکید قرار می‌دهد در حالی که ریگ در کتاب خود اسنادی را ارائه می‌دهد که نشان‌دهندة آشکار بودن هویت یهودی برخی از سربازان و درجه‌داران ارتش نازی و موافقت مکتوب هیتلر با انتصاب آنان به مناصب نظامی بالاتر است. این روزنامه همچنین خاطرنشان می‌کند که یهودیان موردنظر ریگ در دوران پیش از هیتلر که حساسیت زیادی نسبت به ریشة یهودی آنان وجود نداشت وارد ارتش آلمان شده و سپس اخراج شده‌اند.(13) اما تحقیقات ریگ نشان می‌دهد که آنان تا واپسین روزهای جنگ در خدمت ارتش نازی بوده‌اند.(14)

 

نتیجه‌گیری:

اگرچه برایان مارک ریگ در کتاب سربازان یهودی هیتلر، هولوکاست مورد ادعای یهودیان را از هیچ زاویه‌ای مورد انتقاد قرار نداده و در مقدمة کتاب خود آشکارا مدعی می‌شود که قصد نویسنده از جمع‌آوری این اطلاعات نفی واقعه‌ای که جهان متمدن نباید آنرا فراموش کند، نیست، اما کتاب‌ وی در هر حال نخستین سند معتبری است که داعیة نسل‌کشی یهودیان در جنگ جهانی دوم و اعمال سیاست‌های نژادپرستانه توسط حزب ناسیونال سوسیالیست آلمان علیه آنان را مورد تردید جدی قرار می‌دهد.

در واقع، با پذیرش این ادعای حامیان هولوکاست که آلمان هیتلری در طول سالهای جنگ میلیونها یهودی را کشته و این کشتارهای برنامه‌ریزی شده با هدف از میان بردن کلیة یهودیان صورت گرفته است، باید ارتش آلمان نازی را عامل اصلی اجرای این جنایت معرفی کرد. حامیان هولوکاست نیز معتقدند که افسران اس اس و نظامیان ارتش آلمان مجریان سیاست نابودی یهودیان بوده‌اند. با این فرض انتظار می‌رود که سیاست پاکسازی نژادی یهودیان ابتدا از خود ارتش آغاز شده باشد. به عبارت دیگر، چنانچه ارتش آلمان مجری برنامة کشتار 6 میلیون یهودی در طول جنگ جهانی دوم بود، طبیعتاً اولین گام منطقی، پاکسازی ارتش از یهودیان است، اما اسناد منتشر شده در کتاب سربازان یهودی هیتلر بوضوح گویای حضور یهودیان در بخشهای مختلف ارتش نازی از جمله نیروی هوایی، نیروی زمینی و گشتاپو است.

نکتة جالب آنکه برخلاف ادعای حامیان هولوکاست مبنی بر ناشناخته‌ بودن هویت یهودی این افراد، تحقیقات ریگ نشان می‌دهد که سران حزب ناسیونال سوسیالیست آلمان از هویت یهودی و نیمه یهودی آنان آگاهی داشته و به همین دلیل، انتصاب تعدادی از یهودیان به مناصب بالاتر با امضای شخص هیتلر انجام شده است چرا که به موجب قوانین ارتش، اعطای درجه به سربازان یهودی و نیمه یهودی صرفاً با اجازة فرماندة کل ارتش امکان‌پذیر بوده است. بنابراین با توجه به حضور بیش از 150 هزار یهودی و       نیمه یهودی در ارتش آلمان نازی که به استناد تحقیقات ریگ، برخی از آنها نظیر ژنرال ارهارد میلخ 1 سهم بسزایی در ارتکاب جنایات جنگی ارتش نازی داشته‌اند، سیاست تبعیض‌نژادی آلمان نازی علیه یهودیان را در صورت اثبات نمی‌توان یک قاعدة کلی قلمداد کرد. برایان مارک ریگ نیز پس از انتشار کتاب سربازان یهودی هیتلر، یکی از اهداف انتشار این کتاب را اثبات این نکته اعلام می‌کند که «تمامی یهودیان آلمان را نباید در زمرة قربانیان جنگ جهانی دوم برشمرد.»(15)

_______________

1- Erhard Milch

 

نکتة مهم دیگری که در کتاب سربازان یهودی هیتلر مورد اشاره قرار می‌گیرد، عدم آگاهی سربازان یهودی‌تبار ارتش نازی از وقوع همزمان حادثه‌ای به نام هولوکاست است. ریگ در فصل نهم کتاب خود می‌نویسد: «برخلاف آنچه در ابتدای تحقیقات تاریخی خود از کهنه سربازان یهودی آلمان نازی پیش‌بینی‌ می‌کردم، شواهد بدست آمده نشان داد که اکثر قریب به اتفاق آنها در آن زمان از وقوع حادثه‌ای به نام هولوکاست بی‌خبر بوده‌اند.»(16)

براساس مستندات کتاب سربازان یهودی هیتلر، تنها تعداد اندکی از مصاحبه‌شوندگان در حین خدمت در ارتش نازی گهگاه از نزدیک شاهد اعمال خشونت علیه یهودیان بوده‌اند که البته این امر با در نظر گرفتن شرائط و استانداردهای زمان جنگ پذیرفتنی است، اما غالب آنها از نابودسازی سیستماتیک میلیونها یهودی به دست ارتش نازی اظهار بی‌اطلاعی کرده‌اند و این همان نکته‌ای است که اکثر متهمین نازی دادگاه نورمبرگ نیز در جریان محاکمات خود به آن اذعان داشته‌اند. از این رو، با توجه به اثبات حضور سربازان یهودی‌تبار در ارتش نازی که تعدادی از آنها پست‌های عالی فرماندهی نیز در اختیار داشته‌اند، وجود برنامه‌ای از پیش تعیین شده برای کشتار یهودیان در طول سالهای جنگ جهانی دوم و برخورد کاملاً منفی هیتلر با یهودیان به عنوان یکی از گزاره‌های اصلی هولوکاست، بیش از پیش با تردید مواجه می‌شود چرا که نمی‌توان باور کرد کشتار سیستماتیک میلیونها یهودی در اردوگاههای کار اجباری بدون اطلاع آنان صورت گرفته باشد.

 

پی‌نوشت‌ها:

1-www.rense.com/general20/ jewso.htm

2-www.kansaspress.ku.edu/ righitqanda.html

3-Bryan Mark Rigg (2002). Hitler’s Jewish Soldiers: The Untold Story of Nazi Racial Laws and Men of Jewish Decent in the German Military. Kansas University Press.

4-www.kansaspress.ku.edu/ righitqanda.html

5-Ibid

6-Bryan Mark Rigg Ibid.pl.

7-Ibid. p. 2-5

8-Ibid. p. 19-50

9-www.academic.kellogg. edu/mandel/pritchard_rev.htm

10-www.haaretz.com/hasen/ spages/707689.html

11-www.jpost.com/servlet/ Satellite?cid=1143498907039

12-Ibid

13-www.haaretz.com/hasen/ spages/707689.html

14- Bryan Mark Rigg Ibid

15-www.jpost.com/servlet/ Satellite?cid=1143498907039

16- Bryan Mark Rigg Ibid.p266.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد